Зори от Игри на волята е поредната публична личност, която премина

...
Зори от Игри на волята е поредната публична личност, която премина
Коментари Харесай

Зори от `Игри на волята` с нова козметична процедура преди Коледа

Зори от  " Игри на волята " е следващата обществена персона, която мина в тима на модифицираните дами у нас.

Студентката от НСА, която сподели забележителни качества на Арената, както и в суровите условия на Реката и в Стопанството, не крие, че е пленница на суетата и постоянен клиент на козметичните салони. Последното тя нееднократно споделяше и пред съотборниците си в Резиденцията. 
                             

Но до момента в който в изискванията на " Игри на волята " няма по какъв начин да блеснеш с особени разкрасителни процедури върху себе си, то в действителния живот можеш, стига да го пожелаеш, както се е случило и с атлетичната брюнетка. 
                             

След като се похвали, че си е направила " бейби ботокс " (такъв, който се поставя на млади дами и изисква по-честа поддръжка), както и че си е " оправила " устните, пристигна ред и на следващата процедура по тялото на Зори.

С пост в Инстаграм риалити звездата разкри, че  само след две процедури на лазерна епилация към този момент няма никакви косми по тялото си. 

Е, очевидно Зори е от тези дами, които постоянно намират време да се погрижат както за физическата си външност, по този начин и за външния си тип.
                             

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР